- 3 zralé banány
- 100 g bílého jogurtu
- 40 ml Jahodového Syrobu Kitl (1 panák)
Postup:
- Přípravu začněte alespoň 1 den dříve – sorbet je třeba zmrazit a rovněž tak hlavní surovinu, kterou je banán. Jestliže tedy máte přezrálé banány, tak právě ty jsou ideální na přípravu našeho receptu. Neváhejte a dejte je do mrazáku (ideálně oloupané).
- Zmražené banány vyndejte z mrazáku, nechte je pár minut povolit, aby bylo možné je oloupat. Jestliže již máte banány oloupané, ještě zmrzlé je rozmixujte ve smoothie mixéru spolu s bílým jogurtem a jahodovými sirupem Kitl.
- Rozdělte do sklenic na jednotlivé porce a podávejte se lžičkou nebo širokým brčkem.
- Pro labužníky můžete přidat například strouhané oříšky nebo kakao.
Tento recept byl vytvořen ve spolupráci s blogerkou Máma v kuchyni. Děkujeme.